Печати

Со оглед на кризната состојба, сметам дека можам да дадам придонес. Координацијата значи и команда, односно потреба од човек кој знае да пресече, вели во интервју за „Локално“ новиот в.д. директор на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Генерал Стојанче Ангелов

https://lokalno.mk/intervju-so-angelov-vo-irak-se-grizhev-za-sebe-i-litsata-koi-gi-obezbeduvav-tuka-se-grizham-za-site-makedonski-gragani/?fbclid=IwAR3PJkkVeZ7HndCPXsQkdNpEESn7b2wOWDxlIgO5oQAziJV8h1rzevE7aLY

Посети: 124