Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека на ден 11.01.2021 година (понеделник), планирани се крводарителни акции и тоа:

  • со вработените во полициско оделение Петровец;
  • со вработените во ГК Аеродром Скопје;
  • со житеите на Свети Николе, во просториите на Домот на Културата;