Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека на ден 15.01.2021 година, планирани се крводарителни акции  со Здружение на граѓани – Штип, со вработените во Рудник Бучим – Радовиш и со жителите на с.Камењане – Тетово

Посети: 10