Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека на ден 18.01.2021 година, планирани се крводарителни акции со вработените во СВР Скопје – ПС Аеродром како и со граѓанството на Берово и Пехчево во Здравствен Дом Пехчево.

Посети: 11