Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека на ден 19.01.2021 година, планирани се традицинонална акција со граѓаните на Охрид  по повод Богојавление Водици во просториите на Центар за култура и традиционална акција со граѓаните во храм Св.Димитрија во Битола;

Посети: 18