Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека на ден 20.01.2021 година, планирани се крводарителни акции со граѓаните  на Велес во просториите на Црвен Крст, со граѓаните на Пробиштип во просториите на Црвен Крст како и со вработените во ЈП „Дрисла“ – Скопје.

Посети: 141