Печати

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека ден 03.03.2021 година (среда) планирани се следните крводарителни акции: со граѓаните на Струмица, во просториите на Црвен Крст; во Општина Центар, Скопје; со студенти на ЕМСА и во Совет на општина Гази Баба;

Посети: 10