Од ЈП Водовод и Канализација Скопје известуваат дека на ден 11.06.2021 година (петок), поради  отстранување појавен дефект  на водоводна мрежа со пречник од  ф-80мм на ул. Христо Татарчев 10, од 10:00 часот до завршување со активностите  прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од дел од истата улица, поточно  од од бр. 1 до бр. 50 (Општина Кисела Вода).