Author : Web Administrator

Кризни ситуации

ЦУК: ДЕНЕСКА Е ПРОНАЈДЕНО ТЕЛОТО НА ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИ ВО ВАРДАР

Web Administrator
ЦУК: ДЕНЕСКА Е ПРОНАЈДЕНО ТЕЛОТО НА ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИ ВО ВАРДАР Регионалниот ЦУК Велес информира дека од Полицијата – СВР Велес добиле информација...
Кризни ситуации

ЦУК: ПОТРАГАТА ПРОДОЛЖУВА ПО ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИЛО ВО ВАРДАР ВО ВЕЛЕС

Web Administrator
Регионалниот ЦУК Велес, од вечерта после полноќ во саботата на 31.12.2022 година, континуирано е во тек и координира со потрагата по женско лице од с....
Кризни ситуации

ЦУК: ПОТРАГАТА ПО ЖЕНСКОТО ЛИЦЕ КОЕ СЕ ФРЛИЛО ВО ВАРДАР ПРОДОЛЖУВА ДО ВЛИВОТ НА БАБУНА

Web Administrator
Регионалниот ЦУК Велес, од вчера после полноќ е во тек и координира со потрагата по женско лице од с. Сујаклари, кое од Мало Мовче во...
Сервисни информации

Крводарителни акции со жителите на Кочани и Македонски Брод.

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известува дека за денес планирани се крводарителни акции со жителите на Кочани и Македонски Брод.30.12.2022...
Сервисни информации

Електроснабдување 30.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: Во период од 09:00 до 11:30...
Сервисни информации

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator
Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се следните крводарителни акции: Со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна...
Сервисни информации

Електроснабдување 28.12.2022

Web Administrator
ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.12.2022 година без електрична енергија ќе останат: • Во период од 08:30 до...
Кризни ситуации

Потрагата по исчезнатото лице во Крушевско продолжи и денеска

Web Administrator
Потрагата по исчезнатото лице во Крушевско продолжи и денеска, а трае во континуитет од самото пријавување во МВР на 22.12.2022 година. Во текот на денешниот...

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе