Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 13.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 09:00 до 15:00 часот, дел од кориснциите од ул.18ти Ноември, дел од ул.Илинденска, дел од ул.С.Крстески, Од 09:00 до 15:00 часот, кориснциите од дел од индустриска зона покрај автопат ГВ-ТЕ (после Бекгранит) (општина Гостивар);
  • Oд 09:00 часот до 15:00 часот с.Лавце,тетовско Кале, -Селце ХПП Пена,А1 предевател-с.Селце.(општина Тетово)
  • Од 09:30 часот до 14:30 часот с.Фалише и железарата пред влез во селото. (општина Тетово)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе