Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 30.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Ѓопчели и Црничани како и Базните станици на Боскија , Водовод Црничани и Водовод Ѓопчели (опш.Гевгелија);

 • Од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Прашка од бр.54, до бр.70 и дел од ул. Букурешка од бр.110 до бр.140. во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Бурекџилница и сендвичари кои се во склоп на гаражи на ул. Париска ББ спроти Болница 8ми Септември и Филип Втори (опш.Карпош);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.Лозаново. Во период од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од с.Бс.(опш.Кратово);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. 8-ми Ноември и ул.Фемо Кулаков(опш.Неготино);
 • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.532 во Марино и тоа следните фирми: Агриматко, Пламтекс, Метромедикал и Димима(опш.Илинден);
 • Од 12:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Кучевиште(опш.Ѓорче Петров);
 • Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од област Бреза(опш.Велес);
 • Од 09:00 до 15:30 часот, корисницит од с.Семениште, Чајлане, Раовиќ, Буковиќ, Ласкарци(опш.Сарај);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Просениково,с.Пиперево(опш.Струмица);
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Пклиште, с.Герман, с.Нерав, с.Станча(опш.Кратово);
 • Од 11:30 до 13:30 часот, корисниците од ул.Јоска Јорданоски кај градскиот базент и оранжериите, ул.Ножот,ул.А.Македонски кај АМСМ, ул.Славеј Планина, АМСМ, Бензиска Макпетрол на излез кон Плетвар(опш.Прилеп);
 • 09:00 до 15:30 часот, корисниците од с.Радолишта(опш.Охрид);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Браќа Блажески (област кај ресторан Гранд) и дел од ул.С.Пепоски(опш.Гостивар);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Марксова, Мукос(опш.Прилеп);
 • 07:00 до 11:30 часот, корисниците од стопански објекти на горниот дел од ул. Широксокак (Астра казино, Пеко, кафе бар ГТ,  и кафе бар Централ). Во период од 09:20 до 11:00 часот, корисниците од с.Рибарци(опш.Битола);
 • Од 08:40 до 13:30 часот, корисниците од дел од бул.Браќа Ѓиноски(област кај дам ком, широката улица и кружниот тек), ул.Шуматоска(опш.Гостивар).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе