Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 24.04.2023 година без електрична енергија ќе останат:

 • Во период од 10:15 до 15:30 часот, кориснциите од с. Царев Двор, с.Дрмени, с. Перово, Пумпи за вода Царев Двор, Фабрика Царев Двор. (општина Охрид)
 • Во период од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Никуњане. (општина Куманово)
 • Во период од 08:30 до 10:34 часот, корисниците од  ул.11-ти Октомври, ул.Славко Лумбарко. (општина Битола)
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Франгово, Мали Влај, полициската станица пред с.Франгово и граничниот премин Ќафасан.(општина Струга)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Орман. (општина Ѓорче Петров)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од с.Истибања делот од влезот од страната на Виница до мостот. (општина Виница)
 • Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Порој, објекти кои се наоѓаат во близина на гробиштата. (општина Тетово)
 • Во период од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од ул Никола Малешевски, ул Благоја Паровиќ, ул Роналд Реган. (општина Чаир)
 • Во период од 07:30 до 16:00 часот, корисниците од селата:Отошница, Герман, Нерав, Пклиште, Гулинци и Станча. (општина Крива Паланка)
 • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Преглово. (општина Кичево)
 • Во период од 09:45 до 15:30 часот, корисниците од  Фабрика Царев Двор, Механизација Царев Двор, с, Царев Двор, с.Дрмени, с. Перово, Пумпи за вода Царев Двор. (општина Ресен)
 • Во период од 10:00 до 13:00 часот,дел од  корисниците од с.Сирково. (општина Кавадарци)
 • Во период од 11:30 до 13:30 часот, корисниците од  ул.Илинденска , ул. Димитар Влахов. (општина Битола)
 • Во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од Агино Село. (општина Куманово)
 • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат под регионалниот пат. (општина Тетово)
 • Во период од 11:30 до 13:30 часот, корисниците од ул.Борка Талев Модерното, ул.Мирче Ацев, ул.Таки Даскало. (општина Битола)
 • Во период од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од ул.Сараевска, ул.Бегова Чешма. (општина Битола)
 • Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од  дел од ул. Никола Тримпаре, дел од ул. Коста Шахов, дел од ул. Борка Талески, дел од ул. Ленинова. (општина Центар)
 • Во период од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Бурса (индустриска). (општина Битола)
 • Во период од 09:10 до 13:00 часот, корисниците од с.Брод, с.Скочивир, с.Сливица. (општина Битола)
 • Во период од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Јегуновце. (општина Тетово)
 • Во период од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од  селата:Јанчичте, Прељубиште, Раотинце, Копанце,Туденце. (општина Тетово)
 • Во период од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од с.Мршевци, дел од с.Бучинци, с.Ајватовци. (општина Илинден)
 • Во период од 10:30 до 12:30 часот, корисниците од с.Букојчани. (општина Кичево)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе