Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 04.07.2023 година без електрична енергија ќе останат:

  • Од 10:00 до 14:30 часот, кориснициите од дел од ул.Генерал Михајло Апостолски, поранешна Каирска (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од ул.Атанас Иљовски и дел од ул.Црногорска (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Раклиш (опш.Радовиш);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците на индустриска зона Дабиле на влез во с.Дабиле, приклучени на приватна трафостаница Елпи (опш.Струмица);
  • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од ул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, Корвин Стоун, Винарија Пирган, Институт за Тутун, Гробишта Пеиобрци, хлорна станица од Водовод и с.Мажучиште (опш.Прилеп);
  • Од 08:45 до 14:30 часот, корисниците од селата Беранци и Долно Српци и Космофон Беранци (опш.Битола);
  • Од 06:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат во т.н.Македонско маало, објекти кои се кај гробиштата и дел од с.Џепчиште – Микели, Бензинска Пумпа, Згими, Млин (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од улиците Таља Бикова, 26ти Април и Јане Сандански (опш.Гевгелија);
  • Од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од с.Волино (опш.Охрид).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе