Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 1.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 06:30 до 10:30 часот, корисниците од дел од улиците 11, 18, 54, 56, 58 и 60 во с.Стајковци (опш.Гази Баба – Скопје);
  • Од 09:10 до 14:00 часот, корисниците од Лаката, Св.Богородица, Абланица, Беровско Езеро, Линако, Аурора, ХЕЦ Клепалска река, Космофон Беровско Езеро, Мобимак Фета, Шумски рибарни, Пипонски колиби (опш.Берово);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат од школото кон горниот дел на селото; Од 12:00 до 13:30 часот, корисниците од с.Стенче (опш.Тетово);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Цена Џинорозот, Владо Стојаноски и Благоја Стојаноски и дел од улиците Пенка Котеска, Борка Талески, Добре Иваноски, Прохор Пчински, Борка Медарот и Круме Спиркоски (опш.Прилеп).
  • Поради дефект , технички зафати во електро дистрибутивната  мрежа,   Од 06:30 до 10:30 часот без електрична енергија ќе останат:корисниците од дел од с. Стајковци, поточно улиците со броевите: 11, 18, 54, 56,.58 и 60.    (Општина Гази Баба)

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 02.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:Од 10:00 до 13:00 часот, дел од ул. Крали Марко и дел од ул. Стив Наумов, комплекс на поранешна ф-ка Слобода ( опш.Прилеп )

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе