Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 04.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 09:30 часот, корисниците од ул.Демир Трајко бр.30 и Трговскиот центар Алумина (опш.Карпош – Скопје);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Јелопник, Пршовце, Доброште, Одри, Првце, Глоѓи и Нераште, ХПП Габровска река и ХПП Одринска река (опш.Тетово);
  • Од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од улиците Димитар Влахов и Иво Лола Рибар; Од 08:05 до 16:05 часот, корисниците од селата Орман, Габреш, Кучкарево и Градиште и Т-мобиле Градиште; Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од селата Осиче, Дејловце, Буковљане и Цветишница и дел од с.Рамно; Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Дејловце и Осиче (опш.Куманово);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од улиците Цена Џинорозот, Владо Стојаноски и Благоја Стојаноски и дел од улиците Пенка Котеска, Борка Талески, Добре Иваноски, Прохор Пчински, Борка Медарот и Круме Спиркоски; Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од селата Оревоец, Плетвар, Беловодица, Никодин, Ракле и Радобил, Каменолом Теаркота, Маврово асфалтна база и Соро Промет (опш.Прилеп);
  • Од 06:30 до 13:00 часот, корисниците од с.Ума, Мини хидроцентрали Актуал Енерџи, Ума АРМ и Ума Мобимак (опш.Гевгелија);
  • Од 07:30 до 08:00 часот, корисниците од с.Кадрифаково, Мондо-Нико 2002, Млин Ивана и Лебед-Слога Кадрифаково (опш.Свети Николе);
  • Од 07:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Ранковце, Радибуп, Отошница, Нерав, Опила, Гулинци, Станча, Милутинце, Герман, П’клиште, Криви Камен и Опила – Бабунци и дел од селата Љубинци и Гиновци (опш.Крива Паланка).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе