Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 17.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците 8 и 1559 во населбата Хот и Хот, Боринаерц во нас.Радишани (опш.Бутел – Скопје);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Орешани, Зелениково, Пакошево, Ново Село, Таор, Добрино, Тисовица, Гумалево, Страхојадица, Вражале и Дејковци и Викенд населбите Јане Сандански и Орешани (опш.Зелениково – Скопје);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од с.Орман (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
  • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Радиовце и дел од с.Жеровјане; Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Долни Челопек; Од 09:45 до 12:30 часот, корисниците од ХПП Бистрица во с.Теарце (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Лабуништа, кај м.в.Горна Краста – кај горната џамија; Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с.Делогожда – кон с.Татеши (опш.Струга);
  • Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од улиците Стојан Јошески, Браќа Шемкоски и Пецо Крстески Даскало и дел од ул.Пиринска (опш.Прилеп);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Малино и Алакинци, Преотски Ливади, А1 Малино и Наплатна Преод (опш.Свети Николе);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од улиците Момчило Јорданоски и Марко Цепенков (опш.Охрид);
  • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од фирмите ИТЦ Трејд и Модиста на ул.Индустриска кај Железничката станица (опш.Кочани);
  • Од 07:30 до 13:00 часот, корисниците од с.Дренак; Од 07:45 до 15:00 часот, корисниците од селата Пклиште, Герман, Отошница, Нерав, Гулинци, Ветуница и Станча (опш.Крива Паланка);
  • Од 15:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Шишка (опш.Кавадарци).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе