Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се три крводарителни акции во Скопје и тоа:

– Со вработените во фирмата АСЕКО – Скопје

– Со вработените во АД Пивара – Скопје

– Со учениците во СУГС Браќа Миладиновци – Скопје.

Oпштинската организација на Црвен крст Тетово, со помош на стручни тимови од Центар за Трансфузиона Медицина Тетово, организираат акција на крводарување во:

1. Во просториите на Гимназијата Кирил Пејчиновиќ-Тетово на ден 17.11.2023 година во периодот од 10:00 до 13:30 часот.

2.Во просториите на Општина Брвеница на ден 19.11.2023 година во периодот од 10:00 до 14:00 часот.

3.Во просториите на Гимназијата 7ми Март-Тетово на ден 21.11.2023 година во периодот од 10:00 до 13:30 часот.

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе