Сервисни информации

Електроснабдување 26.12.2022

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 26.12.2022 година без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од ул.Козара (бр.17, 19, 21, 28). (општина Центар-Скопје);

– Во период од 11:00 до 13:00 часот, дел од корисниците од ул.Ернест Телман. (општина Аеродром-Скопје);

– Во период од 09:00 до 14:30 часот, дел од корисниците од ул.Осло(општина Карпош-Скопје);

– Во период од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од ул. 6 од бр. 1 до бр.7 и ул. 2 од бр.17 до бр. 35 во с.Белимбегово, (општина Илинден-Скопје);

– Во период од 08:15 до 10:25 часот, корисниците од с.Ајватовци, с.Бујковци, с.Бунарџик, с.Мршевци, Мобимак с.Мршевци, с.Грушино, Мобимак – с.Грушино(општина Арачиново-Илинден-Скопје);

– Во период од 09:30 до 11:00 часот, кориснициите од дел од ул.Стив Наумов, ул.Тошо Арсов, ул.Кузман Јосифовски-Питу, ул.Кочо Рацин, дел од Тодор Чучков, дел од ул.Партизанска(општина Струмица);

– Во период од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од с.Тромеѓа(општина Куманово).

– -Во периодот од 09.00 до 13.30 часот, корисниците од дел од ул.Козара (бр17, 19, 21 и 28)( општина Центар )

– -Во периодот од 09.00 до 14.30 часот, корисниците од дел од ул.Осло (општина Карпош )

– -Во периодот од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од с. Белимбегово ул.6 од бр. 1 до бр.7, ул2 од бр 17 до нр.35 (општина Илинден).

– -Во периодот од 08.15 до 10.25 часот, корисниците од с.Ајватовци, с.Бујковци, с.Бунарџик, с.Мршевци и с.Грушино (општина Илинден ).

Поврзани објави

Крводарителни акции 22.12.2022

Web Administrator

Крводарителни акции 23.12.2022

Web Administrator

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе