Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 17.03.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:00 до 12:00 часот корисниците од с.Мало Коњари, Марихуана Грин Медикал, Микросам, Еуро Лим, Бунари од Водовод ( општина Прилеп)
  • Од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Киро Чучук ( општина Велес).
  • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Клечовце влез на село ( општина Куманово)
  • Од10:00 до 13:00 часот корисниците од населба Маврови Анови во близина на интернат Денче Дејаноски ( општина Маврово и Ростуше).
  • Од 08:00 до 14:00 часот корисниците од с.Конопница (корисниците покрај главен пат кај авто плацевите за коли и корисниците под пролетерски гаражи ( општина Кратово).
  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Марксова ( општина Прилеп).
  • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од Ул. 13ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 ( општина Гази Баба).
  • Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од од ул.Владимир Полежиновски ( општина Центар)
  • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат покрај главниот пат кај Кипер маркет ( општина Тетово)
  • Од 07:30 до 14:30 часот корисниците од ул. Бајрам Шабани ( општина Куманово)

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе