Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.03.2023 година, без елекетрична енергија ќе останат:

  • Од 08.00 до 12:00 часот дел од корисниците на ул.Дреновска Клисура нас. Драчево(опш.Аеродром);
  • Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. Пехчевска, ул. Париска Комуна, дел од ул. Валандовска(опш.Гази Баба).
  • – во периодот од 08.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Дреновска Клисура. ( општина Кисела Вода )
  • – во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од улиците Пехчевска и Париска Комуна, како и дел од корисниците од ул. Валандовска. ( општина Гази Баба )
  • – во периодот од 09.00 до 15.30 часот, корисниците од селата Кучково и Грачани. ( општина Ѓорче Петров )
  • – во периодот од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Тодор Александров лоцирани на потегот од ОУ Кочо Рацин до маркет Водно. ( општина Центар )
  • – во периодот од 12.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Багдадска, Дрезденска, Рузвелтова, Борка Талески и Ристо Равановски. ( општина Карпош )

Поврзани објави

Почувствуван земјотрес во Битолско

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе