Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 06.04.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 14:00 часот дел од ул.Анастас Митрев, делот околу маркет Кипер. (опш.Аеродром- Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.1409, деловни објекти после АДИНГ кон БК Мебел. (опш. Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 09:00 до 11:00 часот корисниците од ул. Кирил и Методиј бр. 24 – цела зграда (опш.Аеродром – Скопје);
 • Од 11:00 до 13:00 часот корисниците од  с.Романовце,Агино село,с.Брзак (општина Куманово);
 • Од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од м.в Крапчеви Ливади (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.101 во с. Доброште (опш.Тетово);
 • Од 09:05 до 11:00 часот, корисниците од с.Пчиња, с.Студена Бара, с.Вак’в, с.Винце, Каменоломи на локација Краста, м.в. Новине, Воен објект Краста, бензинска станица Макпетрол на автопат во с.Романовце, Свињарска фарма во с.Романовце, ф-ка за церади с.Романовце (опш.Куманово);
 • Од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од Железничка станица и дел од Черкезе (опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од ул.ЈНА (област на излез, кај Елкос и после бензиска макпетрол). (опш.Гостивар);
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Мождивњак-нас.Дубје. (опш.Кратово);
 • Од 08:30 до 11:30 часот, корисниците од ул.Александар Турунџев од бр.2 до бр.10 (опш.Скопје);
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Петров, ул. Анте Банина , КОМПЕЛКС АКТИВА нас . Сењак (опш.Штип);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Марксова (опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од с.Бигла, Караџовци, Стефанци (опш.Делчево);
 • Од 12:30 до 14:00 часот, корисниците од ЈОУ Орце Николов , ул. Карпошово востание, бр.1 (опш.Ѓорче Петров-Скопје);
 • Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од с.Вруток (област ка џамија и кај извори) (опш Гостивар);
 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од село Новачани, село Сопот, ресторан/винарија Шато Сопот, дел од населба Бела вода, Езеро Младост (опш.Велес);
 • Од 10:30 до 14:00 часот, корисниците од с. Прибачево, фабрика за ориз во с. Прибачево, фирмаи кај Сепарација Брегалница (опш.Кочани);
 • Од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од с. Петралица, с. Псача, с. Батратлија  и рибник Гиновци. (опш.Кратово);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Лакавица (опш.Штип);
 • Од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од Горно Соње, околу црква Св. Никола, дел од ул. 4 (опш.Сопиште-Скопје);
 • Од 09:15 до 13:30 часот, корисниците од с. д. Дивјаци, г. Дивјаци, Арилево и Пуста Река (опш.Битола);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с. Орешани (на влез кај пумпна станица м.в.Бела Земја) (опш.Зелениково-Скопје);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од објектите на Бул.8-ми Септември од раскрсницата со Ул.Скупи до мостот на Вардар, од страна на Хубо Маркет (опш. Ѓорче Петров-Скопје);

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе