Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 02.05.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

–  Од 07.00 до 10.00 часот, корисниците од ул. Битпазарска бр.60 – само корисниците од зградата спроти слаткарница Охрид ( општина Чаир )

–  Од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Живко Фирфов (општина Кисела Вода )

– Од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од ул. Ванчо Мицков (општина Карпош)

–  Од 08.30 до 11.30 часот, корисниците од ул Блажо Орландиќ позади бензиската МАКПЕТРОЛ, вклучително и бензиската МАКПЕТРОЛ (општина Аеродром)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе