Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, на ден 28.06.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од ул.Борка Талески дел (од кај Чкатровци  кон ДАМРО) (опш.Прилеп);
  • Од 13:00 до 19:00 часот, корисниците од Крсте Мисирков , Стара Болница Кавдарци-приватни амбуланти (опш. Кавадарци);
  • Од 07:30 до 16:00 часот, корисниците од дел од с.Отошница (опш.Кратово);
  • Од 09:55 до 11:30 часот, корисниците од село Габрово, населба Звегорска Река, Бакина Ливада (опш. Делчево);
  • Од 10:00 до 15:00 часот, кратки прекини на електрична енергија на дел од град Кичево и околината (опш. Кичево).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе