Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 17.07.2023 година, без електрична енергија ќе останат:

  • Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Даскал Камче бр.1А – првиот влез кон ул.Рузвелтова.(општина Карпош);
  • Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците: Вардарска,Тодорче Николовски,Македонија Пат,Цилак Тоше ,Прва книга, АС Транс, Гардениа Хотел,Улица Академик Пенчо Давчев. (општина Велес);
  • Во период од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од с.Негрево, Индустриски Дел, Макс Транс, Андон Компани, Ветеринарна станица Пехчево, Црник, с.Панчарево и Сува река. (општина Пехчево);
  • Во период од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Ломница. (општина Гостивар);
  • Во период од 09:10 до 10:10 часот, корисниците од с.Србиново, с.Железна Река, с.Падалиште, ХЕЦ Падалишка, с.Страјане, с.Мало Турчане, дел од с.Балиндол, с.Симница, с.Д,Ѓоновица, с.Г.Ѓоновица, с.Беловиште, с.Лакавица, с.Митрови Крсти, с.Трново, с.Куново.(општина Гостивар);
  • Во период од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од ул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел. (општина Прилеп);
  • Во период од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од од Михајло Пупин,Благоја Думановски ,дел од Ѓорче Петров – Магаза,Трајко Прокопиев . (општина Куманово);

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Прекин во електроснабдувањето

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе