Некатегоризирано

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 31.07.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од населба 7ма зона (опш.Гостивар);
  • Од 09:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на делови од улиците Гоце Делчев и Пролетерска (опш.Тетово);
  • Од 07:00 до 16:00 часот, корисниците од ТИРЗ Штип – Адиент Кондево, Техникал и Текстајлс (опш. Штип).

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе