Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 23.08.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од улиците Лазар Танев и Битпазарска (опш.Центар – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Мечкин Камен (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.7 во Долно Лисиче (опш.Аеродром – Скопје);
 • Од 08:00 до 14:30 часот, корисниците од с.Габреж; Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од Новосељане; Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Слупчане, во пократки и подолги временски интервали (опш.Куманово);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците Борис Кидрич, Браќа Хаџи Тефови и Рајна Соколова, како и кориснците од кај Тиквешко Езеро Ресавско кај поранешна ТС Блажо Кичев (опш.Кавадарци);
 • Од 07:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Цена Џинорозот (опш.Прилеп);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Дебреште и Кошино (опш.Долнени – Прилеп);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од селата Саждево, Јакреново, Борино и Селце (опш.Крушево);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, дел од викенд населбата Попова Шапка, како и корисниците од селата Јегуновце, Раотинце, Туденце, Јанчиште, Прељубиште и Копанце; Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ХПП Бистрица (опш.Тетово);
 • Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од дел од с.Пклиште и од селата Герман и Нерав (опш.Крива Паланка);
 • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Смиланци (опш.Струмица);
 • Од 07:30 до 13:00 часот, корисниците околу Браната Калиманци (опш.Македонска Каменица).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе