Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 14.09.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08:40 до 15:00  часот, корисниците од с.Грачани, караула Чашка и рудник Радуша. (општина Ѓорче Петров).
 • Од 08:30 до 12:00 часот корисниците од ХПП Тополки и ХПП Врановска Река. (општина Велес.
 • Од 10:00 до 14:00 часот корисниците од ул.Борис Кидрич, Сане Ѓоргиев, Ѓошо Сланката бр.16 и Бул.Партизанска. (општина Штип).
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с.Илиово, с.Турија, с.Драмче, с.Бигла. (општина Делчево).
 • Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од Бензинска Пумпа Јажинце, Старо Селосепарациите Сурин кај с.Старо Село,с.Ргачево,репетитор Рогачево,с.Јажинце. (општина Тетово)
 • Од 16:00 до 18:00 часот корисниците околу Систина, бензинска пумпа Лук оил, Фонко. (општина Карпош)
 • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од Корисниците на улица Партизански Одреди бр. 102 зградата веднаш до бензинска пумпа Окта. (општина Карпош)
 • Од 10:00 до 13:00 часот корисниците од ул.8ми Септември во близина на амбулантата, дел од потрошувачите на ул. Александар Македонски во близина на амбулантата, дел од потрошувачите на ул. 9ти Ноември во близина на амбулантата. (општина Велес)
 • Од 08:50 до 14:00 часот корисниците од Млин Жито Полог во Горна Чаршија. (општина Тетово).
 • Од 08:30 до 10:30 часот корисниците од Населба Порцеланова, Чашка, Бањица, Отиштино, Раковец, Голозинци, Еловец, корисниците од Оризари и Затворот, корисниците од Извор, Владиловци, Попадија, Јасеново, Смиловци, Степанци, корисниците од Стари Град, Мартолци, Оморани, Плевење, Ораов Дол, Мокрени, Габровник, МХЕ Тополки и Врановска Река, корисниците од Папрадиште, Чеплес, корисниците од Согле, Монопол, Гулевска, Бистрица, Црешнево, Богомила, Нежилово, Ореше, корисниците од Мелница, Лисиче, Врановци, Дреново, Долно Јаболчипте, Горно Јаболчиште, корисниците од Ораовец, Вик. Ораовец, Фојница, Крајници, Бусилци, Врановски Анови, Врановци, корисниците од Белештевица, Цлп, Карабуниште, Лавчани и ЖС Рајко Жинзифов, корисниците од Клуковец, Раштани, Бузалково, Рлевци, Сливник, Бреза. (општина Велес)
 • Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од ул.Пенка Котеска – дел, ул .Борка Талески – дел. (општина Прилеп).
 • Од 08:25 до 15:00 часот корисниците од с.Равен, с.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце, с.Печково, ТС ХЕЦ Равен,ТС ХП Маврово Чувара, ТС Јонузи Џумалије. (општина Гостивар)
 • Од 09:05 до 15:00 часот корисниците од село Сушица,Тополница,Томино Село. (општина Македонски Брод).
 • Од 09:00 до 12:30 часот корисниците од с.Дабиле, Мало стопанство, Ел-пи, Елгранд, Дијагонала, Терзи Компани и др. (општина Струмича).

Поврзани објави

Почувствуван земјотрес во Дебар

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе