Пожари

Пожар кај с Пласница

Од ТППЕ Македонски Брод известуваат дека во 20:10 часот има активен пожар над с.Пласница и е на непристапен терен, гори деградирана ниска шума и грмушки.Известени се ШС “ Сандански”  и ПО РЦУК М.Брод.Од страна на ШС “ Сандански” денес на 19.09.2023 ќе биде формирана екипа за интервенција.

Поврзани објави

Пожари од 04.10.2022 година 08:30 часот до 05.10.2022 година 08:30 часот

Web Administrator

Пожари на отворен простор

Cuk Editor

Пожари на отворен простор

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе