Пожари

Пожари на отворен простор

Пожари на отворен простор вчера имаше вкупно 26, од којшто како активен пожар се води до утрово пожарот во Општина Прилеп каде што кај с.Алинци се уште чади опожарената депонија.

Изгнаснати се 25 пожари, при што гореле стрништа, отпадоци, сува трева, трње, лозје, грмушки, нискостеблеста и мешана шума – даб и габер, како и борова шума.

Поврзани објави

Превентивни активности за заштита од пожари на Регионалниот штаб за управување со кризи Свети Николе

Cuk Editor

Пожари на отворен простор

Cuk Editor

Активни пожари 12.09.2023

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе