Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 03.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:


– Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Франце Прешерн и од ул.Драгутин Аврамовски Гуте; Од 08:30 до 12:00 часот, дел од корисниците на ул.Влае кај поранешна Неуромедика; Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од ул.Миле Поп Јорданов од бр.31 до бр.53 и од бр.50 до бр.70; Од 11:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од ул.Каирска, Педагошки факултет и објектите околу Педагошки факултет. (опш.Карпош – Скопје);

  • :00 до 16:00 часот, корисниците од бул.Србија. (опш.Аеродром – Скопје);
  • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од селата Тополчани, Чепигово, Тројкрсти, Загорани и Веселчани и Градобитна станица Тополчани. (опш.Прилеп);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, хотел Амор, објекти околу Прима и Нова Трговија салон, објекти околу хотел Национал и сервис Сости, објекти на потегот од конфекција Алекс-3 до хотел Национал и млекара Дени Милк. (опш.Кочани);
  • Од 09:40 до 14:30 часот, корисниците од селата Ораов дол, Мокрени, Габровник, Теово, Согле, Црешнево, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште и Чеплес, Св.Богородица Согле, Монопол, Телеком Оморани и Козарска фарма Мокрени. (опш.Велес);
  • Од 13:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од улиците Тиквешко Востание, Данчо Поп Атанасов, Климент Охридски и Фердо Росомански; Од 09:30 до 13:00 часот, корисниците од селата Дабниште, Бегниште и Кошани. (опш.Кавадарци);
  • Од 09:15 до 13:30 часот, корисниците од с.Раковец. (опш.Тетово);
  • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од селата Суво грло, Радово, Брезово и Зашле. (општина Демир Хисар);
  • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од нас.Лагадин, с.Коњско, Метропол, ТВ репетитор Коњско. (опш.Ресен).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе