Пожари

Пожар на отворен простор

Пожарот во Општина Македонски Брод  во атарот на с.Белица, м.в.Аргулица (под Солунска Глава), сеуште е активен. Гори ретка борова шума на карпест терен со длабоки провалии и е скоро невозможно за пристап од лица за гаснење. Во текот на вчерашниот ден интервенирале екипи од ТППЕ Македонски Брод и ЈП Национални шуми – подружница „Сандански“ Македонски Брод.

Поврзани објави

Пожари на отворен простор

Cuk Editor

Со воздушна поддршка и со противпожарни сили од земја се дејствува врз двата големи пожара во општините Чашка и Долнени

Cuk Editor

Пожари на отворен простор

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе