Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 09.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел објекти меѓу ул. Лазар Димитров, бул.Србија, бул.Борис Трајковски ( општина Аеродром ).

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од ул Горноврановска ( општина Аеродром ).

– во периодот од 09.00 до 12.30 часот, корисниците Ужичка Република, Бранко Заревски, Иван Хаџиниколов, Иван Турењев, Чупино Брдо Димитар Гуштанов Живко Фирфов, Марија Кири, објектите на Пожарната, Поликлиника Драчево и МВР (општина Кисела Вода).

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците на ул.Гиго Михајловски, Франклин Рузвелт и бул.Партизански одреди (општина Карпош ).

Поврзани објави

Електроснабдување 27.12.2022

Web Administrator

Крводарителни акции

Cuk Editor

Земјотрес во Преспански регион

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе