Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 12.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Костурски Херои и дел од бул.Теодосиј Гологанов – од Католичка Црква до ул.Ленинова (опш.Центар – Скопје);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Лихнида и околу СУГС „Кочо Рацин“ (опш.Ѓорче Петров – Скопје);
 • Од 06:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од Визбегово, објектите во близина на Пантер-Мис, дел од Качанички Пат и дел од ул.2 (опш.Бутел – Скопје);
 • Од 09:00 до 18:00 часот, корисниците од с.Амзабегово, Фул Хаус, Магро, Семенарство, Опитно, Авиопункт Пеширово и Оранжерии кај Пеширово (опш.Свети Николе);
 • Од 06:00 до 08:20 часот, корисниците од ТС: Карпош 3, Фринко, Вили Бистрица, Буково 1 и 2, Бук.Ливади 1 и 2, Бук.Мост 1 и 2, г.Орехово, Вили Буково, Битола Текс, Стар Прогрес, Транскоп, Логоварди 1, 2 и 3, Поешево, Логоварди 1 и 2, Д.Свињар, Драгош, Граешница, Канино, К.Кански, Кишава 1 и 2, Крстоар, Лажец 1 и 2, Олевени, Острец, Породин, Велушина 1, Вили Алеко, вили Олевени, Жабени, сопствена Термо;  Од 08:30 до 14:30 часот, кориснците од Шералти, Индустриска, Монтинг, ГП Пелистер, Прже, Печатница 3Д и Црвен Крст (опш.Битола);
 • Од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од дел од ул.Едвард Кардељ во с.Мислешево – околу каналот (опш.Струга);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од селата Врсаково, Судиќ и Сарчиево (опш.Штип);
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Трибичино (опш.Струмица);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од селата Куново и Трново (опш.Гостивар);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, кориснците од дел од с.Гајре – објекти кои се наоѓаат на влез во селото; Од 11:00 до 12:45 часот, корисниците од Б.П.нептун Петрол во с.Жеровјане (опш.Тетово);
 • Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од с.Марена (опш.Кавадарци);
 • Од 08:45 до 14:30 часот, корисниците од нас.Абланица, Беровско Езеро, МХЕ Клепалска Река, Мобимак Фета, Брана Линако, м.в.Лаката, Пипонски Колиби и Шумски Рибарник (опш.Берово).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе