Пожари

Пожари на отворен простор

Сеуште е активен пожарот во атарот на с.Белица, м.в.Аргулица (опш.Македонски Брод). Пожарот е активен од ден 28.09.2023 година, а опожарена е ретка борова шума на карпест терен со длабоки провалии и е скоро невозможно за пристап од лица за гаснење.

Во текот на вчерашниот ден на терен биле ТППЕ Македонски Брод со 2 пожарникари и 2 вработени во ЈП Национални Шуми, подружница „Сандански“ – Македонски Брод со 1 теренско возило.

Поврзани објави

Противпожарна презентација – примена на нови адитиви за гаснење на противпожарен полигонот на Коузон во Скопје

Web Administrator

Пожар помеѓу Лозово и Велес, гори квалитетна борова шума, ангажирани се и воздухоплови за гаснење

Cuk Editor

Пожар во општина Долнени

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе