Сервисни информации

Крводарителни акции

Од Институтот за трансфузиона медицина известуваат дека за денес планирани се крводарителни акции:

  • Со вработените во СУГС Јосип Броз Тито – Скопје;
  • Со вработените во СЕТУ Михајло Пупин – Скопје;
  • Со вработените во ПС Струмица;
  • Со граѓаните на Пробиштип во просториите на  ЦК;
  • Во ОУ Стив Наумов со вработените и  родители-Битола

Поврзани објави

Крводарителна акција

Cuk Editor

Земјотрес во епицентралното подрачје на Демир Капија

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе