Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 20.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 11:00 часот корисниците оддел од с.Речане (Општина Гостивар)
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од ул.Дамаска (Општина Ѓорче Петров)
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците од РАОТИНЦЕ, КОПАНЦЕ, ТУДЕНЦЕ (Општина Тетово)
 • Од 09:30 до 14:30 часот корисниците од дел од село Челопек, пат кон гробишта (Општина Тетово)
 • Од 10:30 до 12:00 часот корисниците од Дебреште, Саждево, Јакреново, Белушино (Општина Прилеп)
 • Од 13:00 до 15:00 часот корисниците одсело Стојаково и Селемли (Општина Гевгелија)
 • Од 12:00 до 13:30 часот корисниците од Новоселани, Лажани, Заполжани, Бело Поле, Вранче (Општина Прилеп)
 • Од 08:30 до 11:00 часот корисниците од Цел реон Општина Долнени, с.Мажучиште, ул.Орде Чопела, Агро Инвест, Корвин Стоун ,Стибера, с.Црнилиште, с.Ропотов, с.Дебреште, с.Лажани, с.Вранче, с.Дреновци, Репетитори од Т Мобиле и А1, с.Сенокос (Општина Прилеп)
 • Од 08:00 до 10:00 часот корисниците оддел од ул. Благоја Тоска наспроти касарна (Општина Тетово)
 • Од 09:00 до 14:00 часот корисниците одКазандол, Дедели,Чалакли, Собри, Прстен, Дурутли, Куртамзали, Башибос и сите други корисници во околината на овие села (Општина Гевгелија)
 • Од 08:40 до 14:30 часот корисниците одс.Маловиште, Рибник Маловиште (Општина Битола)

На ден 21.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат: Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од Варвара, дел од с.Батиници, фарма, Батинци и пумпи Дрисла(опш.Студеничани) и на ден 22.10.2023 година без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците сите индустриски ојекти во МЗТ, индустриските објекти околу кванташки пазар, сите индустриски објекти на ул.Перо Наков, Маџари, Сингелиќ, Стајковци, Арачиново, Трубарево, Јурумлери, Хиподром, ДЕНИ интернационал и објектите околу ДЕНИ интернационал(опш.Арачиново-Гази баба).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе