Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 25.10.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Анкарска, Ристо Равановски и Борка Талевски (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Лазар Димитров (опш.Кисела Вода – Скопје);
 • Од 10:00 до 13:00 часот, корисниците од улиците 2, 3 и 5 и корисниците кои се напојуваат од ТС Њу Стар, ТС Ефес Трејд, ТС Камп за азиланти, ТС Скендер, ТС Визбегово 1, ТС Визбегово 3, ТС Визбегово 5, ТС Визбегово 7, ТС Визбегово 8, ТС Визбегово 10 (опш.Бутел – Скопје);
 • Од 10:00 до 11:30 часот, корисниците од цело село Вруток; Од 08:20 до 14:20 часот, корисниците од селата Добридол и Топлица. Поради работа на повеќе трафостаници – Добридол Дијаманти, Добридол школо и Добридол Рами; Од 08:25 до 15:00 часот, корисниците од селата Симница, Долна и Горна Ѓоновица; Од 11:40 до 13:00 часот, корисниците од селата Врбен, Кичиница, Нистрово, Ничпур, Сенце, Врбјани, Богдево, Бродец, Кракорница, Стрезимир, Маврово, Ниќифорово, Леуново, Трница, Беличица и Горна Волковија (опш.Гостивар);
 • Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од селата Парналија и Кучица (опш.Штип);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, кратки прекини во напојувањето на територијата на Општина Чешиново-Облешево (опш.Кочани);
 • Од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од Фериште, Хотел Бисер, Мотел Фериште, Амза, Фериште Полиција, База Генти, Калишта; Од 09:00 до 14:00 часот, дел од корисниците кои се наоѓаат на влез во с.Лабуништа и тоа Бензиската станица и околните деловни објекти покрај патот (опш.Струга);
 • Од 08:40 до 14:00 часот, корисниците од селата Ораов дол, Мокрени, Габровник, Теово, Согле, Црешнево, Монопол, Бистрица, Богомила, Нежилово, Ореше, Папрадиште, Чеплес, Телеком Оморани, Козарска фарма Мокрени, Св.Богородица Согле; Од 13:45 до 15:00 часот корисниците од селата Сојаклари, Кумарино, Мамутчево и Иванковци и фирмите: Алевадо Сојаклари и Уни Агро (опш.Велес);
 • Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Трново (опш.Кратово);
 • Од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од ул.Кочо Рацин и казино Адмирал (опш.Виница);
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Љубинци, Одрено и Опила (опш.Крива Паланка);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Мала Речица: Објекти кои се наоѓаат на ул.170 од ул.Илинденска кон М.Речица (околу џамијата), нас.Расадиште, Објекти спроти Универзитет на Југоисточна Европа, од Голема Речица: објекти кај Пирамида и Југо 45; Од 11:00 до 12:00 часот, објект на Палпласт во с.Палчиште (опш.Тетово);
 • Од 08:00 до 16:00 часот, можни кратки прекини во напојувањето на територијата на Општина Кочани – во период од 08:00 до 08:30 часот и од 16:00 до 16:30 часот (опш.Кочани);
 • Од 09:30 до 14:00 часот, корисниците од селата Тројкрсти, Чепигово, Загорани и Веселчани и Градобитна станица Тополчани (опш.Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителна акција со жителите на Свети Николе.

Web Administrator

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе