Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија, известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 08.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од с. Визбегово, ул.2 и ул.3, дел од Визбегово, хотел Њу Стар и објектите околу хотел Њу Стар и објектите околу камп за азиланти, дел од Шуто Оризари (општина Шуто Оризари)
 • Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул.Дрезденска и Рузвелтова (општина Карпош)
 • Од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од с.Луке, с.Подржи Коњ и од 07.30 до 13.00 часот корисниците од с. Дренак (општина Кратово)       
 • Од 09.20 до 12.30 часот, корисниците од Трајко Бошковски Тарцан, Дел од Благој Ѓорев во населба Превалец (општина Велес)
 • Од 08.30 до 16.30 часот, корисниците од ул.Пецо Крстески Даскало (општина Прилеп)
 • Од 08.45 до 15.00 часот, корисниците од с.Куново, с.Трново (општина Гостивар)
 • Од 07.00 до 09.00 часот, корисниците од ул. Столарска и останатите корисници во старата чаршија околу безистенот и од 09.00 до 11.00 часот корисниците од с.Велушина и с. Острец (општинa Битола)
 • Од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од: с.Слатина, с.Долно и Горно Крушје и Лазе Дамјаноски (општина Македонски Брод)
 • Од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од Хотел Изгрев (општина Струга)
 • Од 08.45 до 12.30 часот, корисниците од с.Истибања делот кај средина на селото (општина Виница)
 • Од 10.00 до 15.30 часот, корисниците од Пилана Прентов Мост, с. Свињишта, с. Речица, с. Плаќе, ХЕЦ Печица (општина Кичево)
 • Од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од с. Шемшево и с. Жилче и од 10.00 до 12.00 часот само објект на Неска Инвест (општина Тетово)
 • Од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул.Роза Петрова и ул.Раде Кончар (општина Кочани).              

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

ПРЕКИН ВО ЕЛЕКТРОСНАБДУВАЊЕТО

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе