Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на ден 20.11.2023 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од улиците Крагуевачка, бр. 2 и ул. Франклин Рузвелт, бр. 148. (опш.Карпош  – Скопје);
 • Од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од  и околу зградата на поранешно Горење на Бул.Партизански одреди 72. (опш.Карпош – Скопје);
 • Од 08:30 до 14:00 часот, корисниците СБМ Компани во Ново Село.  (опш.Тетово);
 • Од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од с.Џепчиште објект на Микели (опш.Тетово);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Бош, Пупунца, Бели 9, Арт, Терзија, Интерфантази,АК, Адили, Нијази, Хајпул, Млин Фалише, Шампион, индустриски и станбени објекти кои се наоѓаат од нас.Деребој кон патот за Фалише (опш.Тетово);
 • Од 09:55 до 14:00 часот, корисниците од селата Шешково, Праведник, Добротино и Драдња. (опш.Кавадарци);
 • Од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од Уни Агро Каратманово, нафтовод У385, Пумпи нафтоводУ382 (опш.Велес);
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од Мода, Пелагонија (Гранит), Станички Пат и Макстил. (опш, Свети Николе)
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од село Марена. (општина Кавадарци)
 • Од 09:00 до 14:30 часот, корисниците од с. Лабуништа, Бел Грозд, Овчарник, Погон Млекара, Фарма, корисниците од с. Ташмаруништа. (општина Струга)
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Железна Река. (општина Гостивар)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции 23.12.2022

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе