Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 22.11.2023 година без електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Нова Брезница – делот од селото кој гравитира кон патот кон Кула (опш.Сопиште);
  • Од 09:30 до 14:30 часот, корисниците од местата викани Љубаш и Шамаци (опш.Кавадарци);
  • Од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од TС ПВПП Чардаклија Колев 1, 2 и 3 и ПВПП Чардаклија Инвестра 1 и 2; Од 13:00 до 14:00 часот, корисниците од ТС 10/0,4 КВ, ПВПП Долни Балван Фортуна 1 и 2 (опш.Штип);
  • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Подржи Коњ и Луке (опш.Крива Паланка);
  • Од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од улиците Владимир Назор и Петре Прличко, Автобуска Станица Велес и Скара Бифе Хајдук Ингилиз; Од 09:20 до 14:00 часот, корисниците од селата Отиштино и Бањица (опш.Велес);
  • Од 08:30 до 16:30 часот, корисниците од ул.Пиринска и дел од ул.Коце Металец (опш.Прилеп);
  • Од 08:30 до 14:30 часот, корисниците од с.Димонци (опш.Кратово);
  • Од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од селата Соколарци, Спанчево и Врбица, Млекара Осогово-Милк во с.Соколарци, фирма Еко-Зрно и рудник Опалит Спанчево (опш.Кочани).

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе