Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.11.2023 година без напојување со електрична енергија ќе останат:

  • Од 08:40 до 15:00 часот, корисниците од селата Волче, Звечан, Брест, Косово, Заград, Ботушје, Кичин, Растеш, Битово, Требовље, Близанско и Здуње, Ратомир Грозданоски (опш.Македонски Брод);
    • Од 08:40 до 15:00 часот, корисниците од с.Србјани, Бигор Доленци, Гранит, Стара Централа, Агрокооп Карбуница, Пречистителна Станица Кичево и Фарма Јонче (опш.Кичево);
    • Од 09:00 до 10:30 часот, корисниците од дел од град Тетово – објекти кои се наоѓаат кај Сообраќајна Тетово; Од 08:45 до 13:30 часот, корисниците од селата Долно Палчиште, Новаќе, Чифлик и Камењане (опш.Тетово);
    • Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од с.Татомир (опш.Кратово);
    • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Народна Револуција (опш.Куманово).

       На ден 29.11.2023 година без напојување со електрична енергија ќе останат:

– Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од ул. Иво Лола Рибар бб, Кравари Уличка прва десно после Маркет Боно(општина Битола).

– Од 09:00 до 11:00 часот корисниците од од Марино, Илинден(општина Илинден)

– Од 11:00 до 14:00 часот корисниците од ул.Панде Кајзеро, ул.1-ва ул.3-та, ул. Рафаел Мартино, ул.7-ми Јули, ул.Широка(општина Битола).

– Од 08:30 до 16:00 часот корисниците од ул.Пиринска- дел ( од ТС Тризла 2  до ул. Мице Козар)(општина Прилеп).

– Од 08:00 до 16:00 часот корисниците од с.Татомир(општина Кратово).

– Од 12:00 до 14:00 часот корисниците од Катланово ул.Тотинци(општина Петровец).

– Од 09:00 до 12:00 часот корисниците од с. Марена на патот кон Кавадарци(општина Кавадарци)

– Од 08:30 до 12:00 часот корисниците од на ул. Широк Сокак бб, Битола НЛБ Банка и локали во близина на плоштад Магнолија(општина Битола).

– Од 10:30 до 13:30 часот корисниците од Вилска населба Претор, с. Крани, с. Арвати, Автокамп Крани, СВР Крани, МХЕ Арвати, Туристичка нас. Претор, с. Сливница, бензиска пумпа Фичо Петрол(општина Ресен)

– Од 09:30 до 14:00 часот корисниците од Отиштино, Бањица(општина Чашка).

– Од 07:00 до 10:00 часот корисниците од ТС Елпида Караманди(општина Битола).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе