Сервисни информации

Електроснабдување

Од ЕВН – Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 11.01.2024 година без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, дел од корисниците од с. Зелениково, почетоткот на селото. (општина Зелениково)

– Во период од 11:00 до 12:00 часот, корисниците од село Козица, Белица, ХПП Белица. (општина Кичево)

– Во период од 09:50 до 13:30 часот, корисниците од фирми во круг на Атом Стопански двор на ул. Теодосија Паунов. (општина Кочани)

– Во период од 09:30 до 11:30 часот, корисниците од дел од ул. Благој Ѓорев, Апекс Казино, Штаб на ВМРО. (општина Велес)

– Во период од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од нас.Железара, ул.Коце Металец, ул.Рударска, ул.Филип Филиповиќ. (општина Гази баба)

– Во период од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул.Иван Козаров бр.49,бр.47,бр.45 и ул.Христо Татарчев бр.36. (општина Кисела Вода)

– Во период од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од Февруарски поход, Пеесета македонска дивизија, 23-та македонска бригада, Сремска, 1-ви Мај, Роза Петрова, 3-та Македонска бригада. (општина Кочани)

– Во период од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од с.Крушопек. (општина Сарај)

– Во период од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с.Стримница. (општина Тетово)

– Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с. Зелениково, околу зградата на општината и кон школото. (општина Зелениково)

– Во период од 09:00 до 10:00 часот, корисниците од улица Борис Трајковски бр 3 влез 1. (општина Велес)

– Во период од 07:30 до 11:30 часот, корисниците од Распќе, Стрниште, ОГУТ:Огут центар, Огут Качарци, Метежево ГРАДЕЦ: Коритарски рид, Милевци, Рамни Камен. (општина Кратово)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителна акција

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе