Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани технички зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 08.02.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од Клучка Градско, Ладилник Шошев, Б.П.Росоман, Вигон, Тргометал, Аеродром Росоман, Маврово База Стоби, Пумпи за нафтовод(Опш.Велес);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Соколарци, с.Спанчево, Млекарница Осогово-Милк во с.Соколарци, фирма Еко-Зрно, рудник Опалит Спанчево(Опш.Кочани);
 • Од 13:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од Бул.1-ви Мај спроти Гимназија, Дел од ул.Томе Петровски, Дел од ул.Судска, Дел од ул.Пиринска(Опш.Битола);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисницит од дел од с.Лешок, објекти кои се наоѓаат во околина на школото(Опш.Тетово);
 • Од 08:31 до 15:31 часот, корисниците од Повремени прекини на ул.Зборска, дел од улица Никола Тесла спроти Железничака станица,Технички Факултет, Систина ,Автобуска станица Транскоп, ресторант Путник, сендвичари пред Автобуска станица, Пошта и објекти пред Автобуска станица Транскоп(Опш.Битола);
 • Од 11:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул Лазо Димовски Ошенски и дел од ул. Борис Бојаџиски(Опш.Ѓорче Петров-Скопје);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од населбите Маџари и Инџиково: ул Жан Жорес, ул. Дончо Штипјанчето, ул. Добре Ивановски, ул. 22(Опш.Гази Баба-Скопје);
 • Од 07:30 до 15:00 часот, корисниците од КРКЉА: маала Лештарци и Дервенџици, с.Жидилово, с.Узем, с.Костур, Гасификација во Жидилово и Граничен премин Деве Баир.(Опш.Кратово-Крива Паланка);
 • Од 07:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од Визбегово, ул.3 и ул.2 во Визбегово, школото во Визбегово(Опш.Бутел-Шутка)
 • Од 10:30 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Добридол-Област кон старо школо.(Опш.Гостивар);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Г.Палчиште и с.Калник(Опш.Боговиње);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од с.Брвеница, објекти кои се на влез на селото кон с.Д.Седларце(Опш.Брвеница);
 • Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Паца Мирчева, Дел од ул.Ѓорѓи Зековски, Дел од ул.Кочо Доловски, Дел од ул.Илчо Стојановски(Опш.Битола);
 • Од 10:00 до 10:30 часот, корисниците од Копанце, Јагуновце, Подбреге, Раотинце, Прељубиште, Туденце, Јанчиште(Опш.Јагуновце-Тетово);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска(Опш.Прилеп).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе