Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистибутивната мрежа на ден 29.04.2024 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

 • Од 09:30 до 15.00 часот, корисниците од Дренок, Караула Дренок. (Општина Струга)
 • Од 11:30 до 13.30 часот, корисниците од с.Горно Јачинце. (Општина Куманово)
 • Од 09:00 до 13.00 часот корисниците од објект на АМД Ванчо Прќе – сервис (Општина Кочани)
 • Од 09:30 до 14.30 часот корисниците од Основното училиште Владо Тасевски, градинката Пролет и потрошувачите во нивна близина од ул.Јури Гагарин. (Општина Ѓорче Петров)
 • Од 09:30 до 15.00 часот, корисниците од Агино Село, ул.Ваташа, ул.Васко Карангелески, ул.Ѓорѓи Абаџиев, ул.Сремска. (Општина Прилеп)
 • Од 08:15 до 09.30 часот, корисниците од влез од с.Велешта (хотели), Ексклузив, Дипломат, Пилана Велешта, Млин Насуфи, Млин Бериќети, Бензиска Хани, Бензиска Каба, Мотел Винца. (Општина Струга)
 • Од 09:45 до 10.15 часот корисниците од с.Маврово, с.Маврови Анови, с.Ниќифорово, с.Леуново.(Општина Гостивар)
 • Од 09:00 до 11.00 часот корисниците од Долно Јачинце. (Општина Куманово)
 • Од 09:30 до 15.30 часот корисниците од улица Скопска и улица Мемет Илјаз. (Општина Струга)
 • Од 10:00 до 14.00 часот, корисниците од дел од с.Вратница. (Општина Тетово)
 • Од 10:00 до 12.30 часот, корисниците од Желино. (Општина Тетово)
 • Од 09:30 до 11.30 часот, корисниците од дел од с.Камењане. (Општина Тетово)
 • Од 08:55 до 14.00 часот, корисниците од с.Панчарево, Сува Река (Општина Делчево)
 • Од 09:00 до 10.00 часот, корисниците од ул.Илинденска (кај плоштад и црква), дел од ул.Димитар Влахов.(Општина Гостивар)

Поврзани објави

Електроснабдување

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе