Сервисни информации

Електроснабдување

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 22.05.2024 година без напојување со електрична енергија ќе останат:             

 • Од 08:30 до 17:00 часот, корисниците од с.Нивичани, с.Пантелеј, с.Рајчани(Опш.Кочани);
 • Од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од ул.Самоилова(Опш.Центар);
 • Од 12:00 до 16:00 часот, корисниците од фабрика Фрагмат-МАК ДОО Куманово(Опш.Куманов);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од Велешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска (Опш.Прилеп);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Гаврил Константиновиќ (Опш.Аеродром);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од Катастарот во Прилеп, Музеј, Маркет Футура кај Градски стадион, Дел од ул.А.Македонски, ул.Мирче Ацев, ул.Пере Темелкоски(Опш.Прилеп);
 • Од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од Булевар Кочо Рацин околу училиштето Раде Јовчевски Корчагин(Опш.Центар);
 • Од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од с.Пашино Рувци, с.Боротино, с.Обршани, с.Боротино, ман.св.Ѓорѓија(Опш.Прилеп);
 • Од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с.Новак(Опш,Струга);
 • Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. 11-ти Октомври бр. 9, влез 1(Опш.Велес);
 • Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с. Горно Јеловце, ХЕЦ Маврово Чувара(Опш.Гостивар);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, кориснциите од с.Ногаевци, Викендици Ногаевци, Млекара Ногаевци, Мазовци, Скачинци, Грнчиште(Опш.Велес);
 • Од 09:30 до 15:00 часот, корисниците од Дел од ул.Леце Котески пред сервис за коли Палма Шоп, Венеција Мебел, Палма Шоп(Опш:Прилеп):
 • Од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од улиците 7-ми Септември, Цано Поп Ристов, Сремски Фронт, Шишка, Ленинова, Иво Андриќ, Кирил и Методиј, Димката Ангелов Габерот, Блажо Алексов(Опш.Кавадарци);
 • Од 10:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул.18ти Ноември (ново маало)(Опш.Гостивар);
 • Од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Св. Кирил и Методиј, кулите спроти ТС Рамстор(Опш.Центар);
 • Од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од с.Леуново(Опш.Гостивар);
 • Од 08:15 до 15:00 часот, корисниците селата Олевени, Барешани, Канино, Острец, Драгош, Кишава , Лажец, Жабени, Граешница(Опш.Битола).

Поврзани објави

Крводарителни акции

Cuk Editor

Крводарителни акции

Cuk Editor

Електроснабдување

Cuk Editor

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе