Сервисни информации

Електроснабдување 28.12.2022

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 28.12.2022 година без електрична енергија ќе останат:

• Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од ул. Тодор Чангов, подулици 41, 43, 45, 47. (општина Аеродром).

• Во период од 10:30 до 13:00 часот, корисниците од Ул.Лука Геров, Бр.48, дел од влез 2. (општина Ѓорче Петров)

• Во период од 09:00 до 14:30 часот, корисниците ул.20 во с.Сарај. (општина Сарај)

• Во период од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Козле во близина на број 81. (општина Карпош)

• Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците ул.Славка Динкова. (општина Аеродром)

• Во период од 10:00 до 12:30 часот, корисниците од објекти на бул. Партизански Одреди бр.119/3. (општина Ѓорче Петров)

• Во период од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од Арачиново, с.Грушино, Илинден- с.Мршевци, с.Ајватовци, с.Бујковци и с.Бунарџик. (општина Илинден)

• Во период од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од Градско, Свињарска Фарма близу Чичево. (општина Градско-Велес)

• Во период од 09:30 до 12:20 часот, корисниците од Благој Ѓорев, Дуќаните од Ќоше до Штипска(непарни броеви). (општина Велес)

• Во период од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од од Умин Дол. (општина Куманово)

• Во период од 08:00 до 10:00 часот, корисниците од с.Брусник. (општина Битола)

• Во период од 10:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Васил Доганџиски и ул.Борко Левата. (општина Штип)

• Во период од 09:00 до 14:30 часот, дел од корисниците од с. Д.Лешница. (општина Тетово)

Поврзани објави

Крводарителни акции 23.12.2022

Web Administrator

Електроснабдување 27.12.2022

Web Administrator

Крводарителни акции со граѓаните на Виница во просториите на Црвениот Крст, Традиционлна новогодишна акција во Струмица во просториите на Црвениот Крст и со граѓаните на Лозово во зградата на Општината Лозово.

Web Administrator

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе