РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТРИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

РЦУК СКОПЈЕ

РЦУК СКОПЈЕ

Контакт Тел. 02-3103120

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје ги опфаќа регионалните центри што се на територијата на градот Скопје. 

РЦУК КУМАНОВО

РЦУК КУМАНОВО

Контакт Тел. 031-425-640

Регионалниот центар за управување со кризи Куманово ги опфаќа регионалните центри: Куманово, Кратово и Крива Паланка

РЦУК ШТИП

РЦУК ШТИП

Контакт Тел. 032 223 451

Регионалниот центар Штип ги опфаќа регионалните центри: Штип, Пробиштип, Кочани, Виница Делчево и Берово

РЦУК СТРУМИЦА

РЦУК СТРУМИЦА

Контакт Тел. 034-334431

Регионалниот центар Струмица ги опфаќа регионалните центри: Струмица, Радовиш, Валандово и Гевгелија.

РЦУК ВЕЛЕС

РЦУК ВЕЛЕС

Контакт Тел. 043 215 421

Регионалниот центар за управување со кризи Велес ги опфаќа следниве центри: Велес, Свети Николе, Неготино и Кавадарци

РЦУК БИТОЛА

РЦУК БИТОЛА

Адреса: Булевар 1-ви Мај ББ, 7000 Битола , Контакт 075/317-783

Регионалниот центар Битола ги опфаќа регионалните центри: Битола, Ресен, Демир Хисар, Крушево и Прилеп

РЦУК ОХРИД

РЦУК ОХРИД

Контакт Тел. 046/231-170

 

Регионалниот центар Охрид ги опфаќа регионалните центри: Охрид, Струга, Дебар, Кичево и Македонски Брод

РЦУК ТЕТОВО

РЦУК ТЕТОВО

Контакт Тел.

Регионалниот центар Тетово ги опфаќа регионалните центри: Тетово и Гостивар.

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе