РЦУК БИТОЛА

Web Administrator

Контакт Тел. 047 208 633

Регионалнит центар Битола ги опфаќа следниве регионални центри за управување со кризи:

  • БИТОЛА
  • РЕСЕН
  • ДЕМИР ХИСАР
  • КРУШЕВО
  • ПРИЛЕП

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе