РЦУК ОХРИД

Web Administrator

Контакт Тел. 046-231 170

Во склоп на регионалниот центар Охрид се и спедниве регионални центри за управување со кризи:

  • ОХРИД
  • СТРУГА
  • МАКЕДОНСКИ БРОД
  • ДЕБАР
  • КИЧЕВО

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе