Инспекциски надзор

Web Administrator

Неделен извештај трет март 2024

Неделен извештај втор март 2024

Неделен извештај прв март 2024

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА ПЕРИОДОТ ЈУЛИ-ДЕКЕМВРИ 2023 ГОДИНА

Неделен извештај трет февруари 2024

Неделен извештај втор февруари 2024

Неделен извештај прв февруари 2024

Неделен извештај трет јануари 2024

Неделен извештај втор јануари 2024

Неделен извештај прв јануари 2024

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА 2024 ГОДИНА

Неделен извештај втор декември 2023

Неделен извештај прв за декември 2023 

Неделен извештај ноември 2023

Неделен извештај октомври 2023 прв дел

Неделен извештај септември 2023

ЛИСТИ ЗА ПРОВЕРКА (ЧЕК ЛИСТИ)

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА 2023 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА ПЕРИОДОТ ЈУЛИ-ДЕКЕМВРИ 2022 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-ЈУНИ 2022 ГОДИНА

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА 2022 ГОДИНА

ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТА НА ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ ЗА ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ – ЈУНИ 2021 ГОДИНА

Архива

 

Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Претпоставуваме дека тоа е во ред за Вас, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитај повеќе